De danske herrer er blevet elimineret fra Badminton Verdensmesterskabet.
2 mins read

De danske herrer er blevet elimineret fra Badminton Verdensmesterskabet.

Danmark ude af Thomas Cup efter nederlag til Taiwan

Det danske herrelandshold i badminton blev stoppet i kvartfinalen ved Thomas Cup, også kendt som VM for hold. De led et nederlag på 1-3 mod Taiwan, hvilket sikrede Taiwan en plads i deres første semifinale nogensinde.

Udfordrende start for Danmark

Danmark havde en svær start på holdkampen, da verdensetteren Viktor Axelsen tabte sin herresingle i tre sæt til verdens nummer 14, Chou Tien Chen. Axelsen endte med at trække det korteste strå efter en tæt kamp med cifrene 21-19, 14-21, 21-19. Efter kampen udtrykte Axelsen sin frustration overfor TV2 Sport.

“Jeg er mega pissed. Mest fordi jeg taber kampen, men også måde jeg taber på. Elendigt, elendigt, elendigt. Jeg har lyst til at flække et eller andet, men det er nok ikke så godt,” sagde Viktor Axelsen til TV 2 Sport.

Yderligere nederlag og presset sejr

Herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmusen tabte derefter klart i to sæt til verdensranglistens nummer 10, Lee Yang og Wang Chi-Lin. Dette lagde pres på Danmarks næstbedste herresingle, Anders Antonsen, som gik ind til sin herresingle med ryggen mod muren. Antonsen formåede dog at holde liv i landskampen med en sejr i tre sæt over Lin Chun-Yi.

Endelig kamp og nederlag

Ved stillingen 1-2 havde den mere urutinerede herredouble med Frederik Søgaard og Rasmus Kjær muligheden for at udligne. De kom dog til kort efter en utrolig tæt kamp, der endte 23-21 og 21-18 til taiwaneserne Po-Hsuan Yang og Po-Hsuan Yang.

Citat fra forfatteren

“Det var en hård kamp for det danske hold, men de viste stor kampånd. Selvom resultatet ikke gik vores vej, er der meget at være stolt af,” udtaler forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Selvom det danske herrelandshold i badminton ikke nåede længere end kvartfinalerne ved Thomas Cup, har de vist stærkt spil og stor vilje. Vi ser frem til at se dem komme stærkt tilbage i fremtidige turneringer,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *