Danskers nye superserv skaber bekymring blandt topspillere, hvilket resulterer i krav om forbud.
2 mins read

Danskers nye superserv skaber bekymring blandt topspillere, hvilket resulterer i krav om forbud.

Danske Marcus Rindshøj har opfundet en kontroversiel badmintonserv, der har skabt stor debat i badmintonmiljøet. Den 20-årige dansker har udviklet en skrueserv, som han selv forudsiger vil blive forbudt af Det Internationale Badmintonforbund (BWF), da den potentielt kan ødelægge sporten.

Rindshøj beskriver sin serv som ekstremt svær at returnere, da bolden drejer i mange forskellige retninger, og modstanderen har svært ved at forudsige dens bevægelse. Han mener, at hvis serven tillades, vil det resultere i en kedelig og uinteressant sport, da det vil være svært at starte en duel.

BWF’s generalsekretær, Thomas Lund, hilser Rindshøjs innovative tilgang til spillet velkommen, men understreger samtidig, at forbundet er opmærksom på bekymringerne omkring serven. BWF vil diskutere den nye serv og et eventuelt forbud på deres årsmøde i maj.

Flere spillere, herunder Danmarksmesteren Hans-Kristian Vittinghus og verdensranglistens nummer 20, Anders Antonsen, udtrykker bekymring over servens potentiale til at ødelægge spillet. De håber begge, at BWF vil gribe ind og forbyde serven, da de frygter, at den vil skade både eliteniveauet og breddesporten.

Mia Blichfeldt, verdensranglistens nummer 19, er også bekymret over servens effekt, men samtidig inspireret af Rindshøjs opfindsomhed. Hun mener, at serven bør forbydes, men synes samtidig, at den er ret imponerende.

Både Badminton Danmark og BWF er opmærksomme på serven og undersøger dens indflydelse på spillet. De ønsker ikke, at serven skal ødelægge doublespillet, som det kendes i dag, og vil nøje vurdere dens konsekvenser.

I konklusion kan det siges, at Rindshøjs skrueserv har skabt stor debat i badmintonmiljøet. Mens nogle spillere er fascinerede af servens innovation, er der også bekymringer om dens potentiale til at ødelægge spillet. BWF og Badminton Danmark vil nøje overveje servens effekt og træffe en beslutning om dens fremtid i sporten.

Kilder: DR Sporten, Tyvstart podcast

Konklusion:
Artiklen diskuterer Marcus Rindshøjs kontroversielle badmintonserv og den debat, den har skabt i badmintonmiljøet. Flere spillere udtrykker bekymring over servens potentiale til at ødelægge spillet, mens andre er fascinerede af dens innovation. BWF og Badminton Danmark undersøger servens indflydelse og vil træffe en beslutning om dens fremtid i sporten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *