Dansk badmintonspiller når finalen i turnering i Sydkorea.
2 mins read

Dansk badmintonspiller når finalen i turnering i Sydkorea.

## Badmintonstjerne Anders Antonsen tæt på første single-turnering sejr i år

Den danske badmintonspiller Anders Antonsen er tæt på at vinde sin første single-turnering i år. Han har tidligere i år tabt finalen ved Singapore Open, men har nu spillet sig i finalen i den sydkoreanske turnering Korea Open.

## Semifinalen mod kinesiske Yu Qi Shi

I semifinalen slog den 26-årige dansker kinesiske Yu Qi Shi, der er nummer seks på verdensranglisten, i to sæt med 21-16 og 24-22. I det første sæt var Antonsen ganske overlegen, men i det andet sæt måtte han bruge alle sine færdigheder for at besejre sin modstander.

## Kampen mod kineseren

Kineseren tvang gang på gang Antonsen til at strække sig for at samle de mange smashes op, og Antonsen måtte løbe rundt i alle banens fire hjørner. Men Antonsen kæmpede bravt, og efter at have været bagud næsten hele sættet, fik han udlignet til 15-15.

## Matchbolde og finalebillet

Antonsen havde også heldet med sig, da han via en netruller sikrede sig to matchbolde. Han missede dog først to muligheder, men afværgede derefter to kinesiske sætbolde, før han udnyttede sin tredje matchbold og sikrede sig en plads i finalen.

## Finalen mod Loh Kean Yew

I finalen skal Anders Antonsen stå ansigt til ansigt med den tidligere verdensmester Loh Kean Yew fra Singapore. Han er seedet som nummer fire i turneringen. Finalen i Korea Open spilles søndag, og kan følges på TV 2 Sport.

## Forfatterens kommentar

“Hvis Antonsen formår at holde sit høje niveau, har han gode chancer for at vinde sin første single-turnering i år. Det bliver spændende at se, hvordan han klarer sig mod den tidligere verdensmester Loh Kean Yew,” siger forfatteren af webstedet.

## Konklusion

Anders Antonsen har vist imponerende spil og udholdenhed i Korea Open, og er nu tæt på at vinde sin første single-turnering i år. Med hans præstationer indtil videre, ser det lovende ud for den danske badmintonstjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *