BMI Badminton har foretaget en imponerende udtagelse – NordsøPosten.dk.
1 min read

BMI Badminton har foretaget en imponerende udtagelse – NordsøPosten.dk.

Udtagelse til landsdækkende badmintonsamling

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan meddele, at Kristoffer Helenius Thomsen fra Bjergby-Mygdal Badminton er blevet udtaget til den tredje samling for U13 badmintonspillere i Danmark for årgang 2011.

Imponerende hold af unge talenter

Badminton Danmark har sammensat et hold bestående af 19 talentfulde drenge og 19 piger fra hele landet. Det er en stor glæde for den lokale klub at have repræsentanter fra det nordjyske hold med. Holdet inkluderer spillere som Ellen-Marie fra Aalborg Triton, Marco Frølund Svendstrup, David Yin fra Aalborg ABC samt Kristoffer Helenius Thomsen fra Bjergby-Mygdal Badminton.

Træning og kampe på Fyn

De talentfulde unge atleter vil i weekenden den 20.-21. januar tage turen til Fyn, hvor de vil deltage i træning og kampe. Træneren for U13 vil guide dem igennem denne spændende rejse, og flere U15 landstrænere vil også være til stede for at se potentialet hos de unge stjerner.

Foto: BMI.

Citat fra webstedets forfatter

“Det er en stor ære for os at have en repræsentant fra vores klub med på det landsdækkende hold. Vi er utroligt stolte af Kristoffer og ser frem til at følge hans udvikling.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Denne udtagelse er et klart bevis på det store talent, vi har i vores klub. Det viser, at vores hårdtarbejdende unge spillere kan nå langt, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *