Badmintontræning uden for Danmark vælges af OL-sølvvinderen
2 mins read

Badmintontræning uden for Danmark vælges af OL-sølvvinderen

Mathias Boe stopper træningen med det danske badmintonlandshold

Det seneste døgn har været begivenhedsrigt for dansk badminton. Danmark er blevet tildelt værtskabet for VM i 2020 og 2023, og samtidig er der opstået en konflikt mellem Badminton Danmark og landsholdsspillerne, der har resulteret i, at spillerne er blevet udelukket fra træning.

Nu kommer der endnu en overraskelse. Mathias Boe, der er en del af den succesfulde herredouble med Carsten Mogensen, stopper nemlig med at træne med det danske landshold fra det nye år. Han har valgt at prøve sig selv af på egen hånd og vil ikke længere være en del af setuppet i Brøndby.

Boe understreger dog, at beslutningen ikke har noget at gøre med den nuværende konflikt med Badminton Danmark. Han vil fortsat spille sammen med Mogensen og fastholder, at han sagtens kan holde sit niveau ved at træne et andet sted.

Selvom Boe ikke længere vil træne med landsholdet i Danmark, vil han stadig stille op for landsholdet ved holdturneringer. Han påpeger, at der tidligere har været spillere uden for setuppet, der stadig har deltaget i slutrunder.

Badminton Danmark ærgrer sig over Boes beslutning om at stoppe træningen. Sportschef Jens Meibom udtaler, at de mener, at Boe tilfører kvalitet til træningsmiljøet, og de vil savne hans viden og taktiske evner.

Konklusion:
Mathias Boe har besluttet at stoppe træningen med det danske landshold fra det nye år. Beslutningen er ikke relateret til den nuværende konflikt mellem Badminton Danmark og landsholdsspillerne. Boe vil fortsat spille sammen med Carsten Mogensen og stille op for landsholdet ved holdturneringer. Badminton Danmark ærgrer sig over Boes beslutning og mener, at de vil savne hans bidrag til træningsmiljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *