Badminton Danmark står overfor potentielle erstatningskrav efter aflysningen af den eftertragtede guldkamp.
2 mins read

Badminton Danmark står overfor potentielle erstatningskrav efter aflysningen af den eftertragtede guldkamp.

Badminton Danmark står over for en ekstra regning som følge af den kontroversielle beslutning om at aflyse torsdagens DM-finale i badminton for hold. Team Skælskør-Slagelses formand, Michael Stage, mener, at de har ret til erstatning og har derfor hyret en advokat for at få gjort erstatningskravet op. Aflysningen af finalen har økonomiske konsekvenser for holdet, da de skal betale løn til spillere for ikke udført arbejde. Derudover har de også måttet afbestille busser og aflyse et klubarrangement. Der er også bekymring for, om nogle sponsorer vil trække sig som følge af beslutningen. Team Skælskør-Slagelse har et spiller- og trænerbudget på 1,4 millioner kroner, så erstatningsbeløbet kan ende på omkring 100.000 kroner. Michael Stage påpeger, at holdet føler sig uretfærdigt behandlet, da de ikke mener, at de har gjort noget forkert i sagen.

Baggrunden for aflysningen var Team Skælskør-Slagelses protest mod Skovshoveds brug af Christinna Pedersen i finalen. Ifølge forbundets regler måtte hun ikke deltage, da hun havde deltaget i mere end én klubturnering uden for Europa i denne sæson. Skovshoved mente dog, at Badminton Danmark havde givet dispensation til Christinna Pedersen til at deltage i to klubturneringer uden for Europa. En tvist opstod, og efter et krisemøde mellem forbundet og de to klubber blev finalen aflyst.

I en konklusion fra Michael Stage påpeger han, at holdet føler sig uretfærdigt behandlet og at de er de eneste, der ikke har gjort noget forkert i sagen.

Kilde: DR Sporten – Badmintonboss nægtede at lade klubber diktere guldkamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *