Antonsen skal løse en speciel opgave i kvartfinalen.
2 mins read

Antonsen skal løse en speciel opgave i kvartfinalen.

Antonsen og Axelsen forventes at dominere i kvartfinalerne

Viktor Axelsen og Anders Antonsen er begge favoritter i fredagens kvartfinaler ved Super 500-turneringen Japan Masters. De vil begge forsøge at spille sig i semifinalerne.

TV 2 Sports badmintonekspert Jim Laugesen mener, at begge danskere har gode chancer for at avancere. Dog står de over for to forskellige udfordringer.

Axelsen har en fordel

Axelsen kæmpede hårdt i torsdagens kamp mod Ng Tze Yong, men det var nok til at sikre sejren. Han står dog over for en lige så stor udfordring i kvartfinalen mod Jonatan Christie.

“Hvis han spiller, som han gjorde i dag (torsdag), så bliver det nøjagtig samme kamp. Dog har han lidt mere styr på Jonatan Christie, end han har på Ng Tze Yong – og det tror jeg, der kan være en fordel for Viktor,” siger Jim Laugesen.

Laugesen fastholder, at Axelsen er favorit. “Det er lang tid siden, at han har tabt til en indonesisk badmintonspiller, så jeg har stadig Viktor Axelsen som favorit. Og jeg tror på, at noget af det rustne badminton, han har i sig, fordi han ikke har spillet på grund af sin skade, er væk i morgen.”

En unik udfordring for Antonsen

Anders Antonsen står over for en unik udfordring i sin kvartfinale. Han skal møde en relativt ukendt spiller, Takuma Obayashi.

“Det er jo en speciel opgave, når man ikke har mødt folk før – så ved man ikke rigtigt, hvad vaneslagene er, eller hvordan den anden spiller reagerer i pressede situationer. Selvfølgelig har Anders Antonsen og hans træner Joakim Persson sikkert video på ham her,” forklarer Laugesen.

Laugesen forventer dog, at Antonsen vil klare sig godt. “Anders Antonsen har været med på det her niveau før – så jeg ser klart ham som favorit og forventer også, at han går videre.”

Citat fra Jim Laugesen

“Jeg har stor tro på begge spillere. De har vist stærke præstationer indtil videre og jeg ser frem til at se dem i kvartfinalerne,” siger Jim Laugesen.

Konklusion fra Jim Laugesen

“Med deres tidligere præstationer og nuværende form, er jeg overbevist om, at både Axelsen og Antonsen har gode chancer for at avancere til semifinalerne. Det bliver spændende at se, hvordan de vil klare de udfordringer, der venter dem,” afslutter Jim Laugesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *