Antonsen har forberedt sig til sæsonfinalen.
2 mins read

Antonsen har forberedt sig til sæsonfinalen.

Anders Antonsen Kvalificerer sig til Sæsonfinalerne

Den danske badmintonspiller Anders Antonsen har kvalificeret sig til sæsonfinalerne uden at skulle spille en kamp.

Kodai Naraoka sikrer Antonsens Plads

Antonsen kan takke Kodai Naraoka for sin plads i sæsonfinalerne. Naraoka besejrede Kenta Nishimoto i finalen ved Super 750-turneringen China Masters. Hvis Nishimoto havde vundet, ville han have taget pladsen fra Antonsen. Dette er Naraokas største sejr i hans karriere.

Ekspertudtalelse

Badmintonekspert Jim Laugesen udtaler: “- Det er virkelig, virkelig godt. Hvilken World Tour Finals vi får. Anders Antonsen er velspillende, og han var selv tæt på at slå Naraoka ved den her turnering. Det kan blive så fantastiske kampe. Det er creme de la creme.”

Antonsens tidligere præstationer

Antonsen deltog selv i turneringen, hvor han tabte til Naraoka i anden runde efter tre sæt. En sejr her ville have sikret hans plads.

Andre danske deltagere

Viktor Axelsen og herredoublen med Kim Astrup/Anders Skaarup er allerede kvalificeret til sæsonfinalerne, der spilles i midten af december.

Liste over kvalificerede spillere

  1. Jonatan Christie (Indonesien)
  2. Li Shifeng (Kina)
  3. Viktor Axelsen (Danmark)
  4. Shi Yuqi (Kina)
  5. Anthony Ginting (Indonesien)
  6. Kodai Naraoka (Japan)
  7. Kunlavut Vitidsarn* (Thailand)
  8. Anders Antonsen (Danmark)

*Selvom Vitidsarn ligger nummer 9 på kvalifikationslisten til sæsonfinalen, er han garanteret en plads som verdensmester.

Citat fra forfatteren

“Anders Antonsens kvalifikation til sæsonfinalerne uden at spille understreger hans stærke position i badmintonverdenen. Vi ser frem til nogle intense og spændende kampe i sæsonfinalerne.”

Konklusion

Anders Antonsen har med sin kvalifikation til sæsonfinalerne cementeret sin position som en af de bedste badmintonspillere i verden. Vi ser frem til at følge hans præstationer i de kommende kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *