Årsagerne til Bagas/Fikris skuffelse i finalen af Denmark Open 2023.
2 mins read

Årsagerne til Bagas/Fikris skuffelse i finalen af Denmark Open 2023.

Indonesiske Badmintonspillere Bliver Runner-Up i Denmark Open 2023

Det indonesiske herredoublepar, Bagas Maulana og Muhammad Shohibul Fikri, opnåede en andenplads ved Denmark Open 2023. De tabte desværre finalen med 13-21, 17-21 til det malaysiske par Aaron Chia og Soh Wooi Yik. Finalen blev afholdt i Jyske Bank Arena søndag den 22. oktober 2023.

Skuffelse Over Manglende Modstand

Efter kampen udtrykte Bagas og Fikri deres skuffelse. Ikke så meget over tabet, men mere over deres manglende evne til at yde modstand mod det malaysiske par. “Vi er ikke tilfredse med vores præstation i finalen. Vi er skuffede over, at vi ikke kunne yde maksimal modstand,” udtalte Fikri.

Ingen Pres på Trods af at Være Eneste Indonesiske Finalister

Fikri understregede, at de ikke følte noget pres, selvom de var de eneste indonesiske repræsentanter i finalen. Han indrømmede dog, at deres præstation ikke var på niveau med tidligere kampe. De havde svært ved at forudse det malaysiske pars spil og manglede en solid forsvarsmur.

Udfordringer på Banen

“Der var ingen reel belastning eller pres, da vi bare spillede afslappet og roligt i finalen,” sagde Fikri. “Men vi havde svært ved at forudsige deres server, især Aarons, hvilket konstant lagde pres på os. Vi manglede også tillid til vores forsvar og endte med at blive fanget i deres spil,” tilføjede han.

En Manglende Tålmodighed

Bagas delte Fikris synspunkter og tilføjede, at de manglede tålmodighed i deres spil mod det malaysiske par. “Vi må indrømme, at vi tabte spillet til dem. Deres server gav os problemer, og vi manglede tålmodighed,” sagde Bagas.

Næste Skridt: French Open 2023

Bagas og Fikri vil nu fortsætte deres rejse ved French Open 2023, der starter den følgende dag, tirsdag den 24. oktober 2023.

Konklusion

Trods skuffelsen over deres præstation i finalen ved Denmark Open 2023, ser det indonesiske herredoublepar, Bagas Maulana og Muhammad Shohibul Fikri, fremad mod deres næste udfordring ved French Open 2023.

Citat fra Forfatteren

“Selvom Bagas og Fikri ikke vandt finalen, viser deres præstation ved Denmark Open 2023 deres potentiale og engagement i sporten. Vi ser frem til at følge deres fortsatte rejse i badmintonverdenen.” – Forfatteren af Kompas.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *